Honlapkészítés


A honlapkészítésészítés folyamatát három részre oszthatjuk.

 

Első a tervezési fázis. A második a fejlesztés fázisa. A harmadik a karbantartás.

 

Ahhoz, hogy az internetet sikerrel használjuk fel a vállalkozásunk céljainak elérésében eszközként, fontos egy stratégia alá vonni a honlapkészítés három részét.

Elképzelhető, hogy Ön már nagyon  sok pénzt, energiát és munkát fektetett a honlakészítés különböző fázisaiba, az eredmények mégis elmaradtak. Nem keresték új vásárlók, új ügyfelek az internetről.

 

A honlapkészítés után keresőoptimalizálással bíztak meg szakembereket, fizetett hirdetéseket adtak fel, az eredmények továbbra is elmaradtak.

 

A honlapkészítés sikerességéhez nagyon fontos, hogy egy koncepció mentén történjen a honlap tervezése, fejlesztése és karbantartása, gondozása. Fel kell adni azt a szemléletet, hogy a honlap készítővel, weblap készítővel pár hónapig dolgozik együtt, fizet neki és elválnak útjaik.

 

A honlapkészítésnek egy hosszú távú együttműködésen kell alapulnia. A honlapkészítés, a honlap sikeressé tételéhez, fontos a keresőmarketing, a keresőoptimalizálás, ezért nagyon fontos, hogy a weboldal készítés tervezési fázisában is tudjuk, hogy mely kulcsszavak lesznek a legfontosabb kulcsszavaink, amikre jó helyezést szeretnénk elérni.

 

Miután elkészült a honlap, további feladatok várnak a honlaokészítőre. A Google találati listájában megfelelő pozíció elérése érdekében a honlapot folyamatosan építeni kell. A weboldal folyamatos építése a külső linkek építése és a honlap hirdetése jó, ha egy kézben, egy gondolat, egy stratégia mentén halad. A web 2.0 korszakban a weboldal készítésen túl a web 2.0 eszközök használata is fontos és elősegíti a honlapkészítés célját. 


Név:*


E-mail:*


Telefon (ha kér visszahívást):


Megjegyzés:*


Biztonsági kérdés:*

Mi Magyarország fővárosa?